Книжкова виставка “Лицарі Світла”

День Збройних сил України — святковий день на честь ЗСУ, встановлений постановою ВРУ 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні сили України». Збігається з початком Першого Зимового Походу армії УНР.

До російсько-української війни в цей день відбувались урочисті з покладанням квітів до могили невідомого солдата, урочисті збори, церемонії вручення державних нагород, святкові концерти. Від 2009 року до Дня Збройних Сил України присуджується Премія імені Богдана Хмельницького за краще висвітлення військової тематики у творах літератури та мистецтва в декількох номінаціях.

Однак сьогодні, як ніколи, ми знаємо, що таке мужність, сміливість, відвага та нескореність. Завдячуючи нашим славетним і величним Збройним Силам України, ми зустрічаємо світанки, працюємо, живемо.

Пропонуємо Вашій увазі книжкову виставку “Лицарі Світла”, розміщену в центральному абонементі бібліотеки і присвячену найкращому цвіту нашої нації, нашим мужнім Воїнам, Захисникам, Лицарям світла.

Хай Господня опіка і наша молитва завжди їх оберігає. Здоров’я, витримки, переможного неба щиро їм бажаємо.

Людмила СИТНИК, завідувач сектору
центрального абонементу