Травнева сесія вебінарів від Clarivate (Web of Science)

Запрошуємо на вебінари травня від Clarivate українською. Необхідна попередня реєстрація, вже можна зареєструватися на всі або на вибрані теми, проходитимуть в ZOOM, безкоштовно. Передбачено електронний сертифікат учасника за умови прослуховування більше 90 % вебінару.

2 травня 2024

Тема Hot Topics Оновлення у авторському профілю у Web of Science

Тези:  Відбулися зміни в авторському профілі про які оголошували 19 березня. Зараз маємо багато схвильованих авторів у яких «зниклі публікації». На вебінарі переглянемо як створити,  наповнити, що можна додати, підтвердити позицію автора, хто може редагувати і бачити ваші здобутки. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет

Реєстрація:

10:15–11:15 

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Wg8XWjYFReej3ZXJMmSVTA

9 травня 2024

Тема Оформлення статті за форматом журналу з EndNote

Тези:  Формати оформлення публікації. Який формат в вибраному виданні? Де його знайти? Що таке референс-менеджери? Як настроїти роботу EndNote? Як створити та наповнювати колекцію? Чи можна додати інформацію про статтю? Використання Cite While You Write™. Відповіді на  питання з реєстраційних анкет.

Реєстрація:

10:15–11:15 

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_hyRVKcwcR126bb4pj5GrsQ

16 травня 2024

Тема Повний цикл наукового дослідження з ресурсами Clarivate

Тези:  Розглянемо ключові етапи циклу наукового дослідження від ідеї до презентації здобутків та ресурси Clarivate (Web of Science Core Collection, EndNote, Journal Citation Reports, InCites, Grant Index, Pivot-RP, ProQuest Dissertaion and Thesis Index, ResearcherID) що допоможуть пройти цей цикл максимально ефективно.

Реєстрація:

10:15–11:15 

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN__qdTsXFNTKSJ29ibmPOBEQ