Подарунок книги “Сальдо великих грошей” від авторки Алли Ковтун

Ковтун Алла Анатоліївна – медіа-менеджер, журналістка, видавець та письменниця,член Національної спілки журналістів України; спеціалізується на економічній і фінансовій тематиці.

Книга Алли Ковтун «Сальдо великих грошей. Історія фінансово-банківської системи України у спогадах причетних» – це науково-популярна розповідь про те, як створювалася реальна, економічна та фінансова незалежність нашої держави. Це, певною мірою, посібник з історії економічних трансформацій. Про ті непрості часи промовисто свідчать розділи книги: «1989: Спадщина комісарів», «1990: Між капіталізмом та комунізмом», «1992: Паралельні реальності», «1993: Економічне невігластво в парадигмі хаосу», 1994 та інші роки.

Авторка покроково, спираючись на факти, розповіді, глибокі, аналітичні інтерв’ю, у зрозумілій формі розповідає про головні досягнення та помилки вітчизняних управлінців. Важливо, що книжка містить розділ «Персоналії», дуже цінний, для тих, кому цікаві герої її розповідей. Вісім розділів насичені багатим фактажем, який може бути корисним і майбутнім фінансистам, особливо студентам, і нинішнім працівникам банківської сфери, і навіть тим, кого мало цікавить тема фінансів.

Висловлюємо щиру подяку дарувальнику та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Ірина КУШНІР, завідувач відділу комплектування
та наукової обробки документів